Iubite de multe persoane, dar foarte nocive pentru organism sunt şi floricelele de porumb preparate la cuptorul cu microunde.
Sunday, May 15, 2016
Cele mai periculoase produse alimentare: fructe și legume modificate genetic
1. ZahărulCei care suferă de cancer trebuie să evite total să consume zahăr. Celulele canceroase se dezvoltă şi sunt hrănite de zaharuri, sau derivate, precum cereale, paste, carbohidraţi, pâine.2. Fructele non-organice şi legumeAcestea fructe şi legume non-organice provin din seminte modificate genetic, conţin pesticide şi erbicide, toate acestea fiind periculoase pentru sănătate.3. Ulei hidrogenatUleiul hidrogenat sau margarinele sunt grăsimi care atacă sistemul imunitar, favorizează inflamaţiile şi au legătură directă cu bolile coronariene, accidentele vasculare şi diabetul.4. Mâncarea procesată, conservele, mezelurileNitriţii şi nitraţii sunt în concentraţii foarte mari în carnea procesată. Aceşti compuşi sunt aditivii care maresc riscul îmbolnăvirii stomacului şi dezvoltării diverselor tumori. Mâncărurile procesate sunt pline de zaharuri, uleiuri, coloranţi, făină albă, arome şi alte ingrediente periculoase.5. Proteinele extrase din soiaPentru obţinerea acestei proteine, soia este spălată cu acid în rezervoare de aluminiu, aluminiul fiind dăunător pentru sistemul nervos şi rinichi.6. Mezeluri sărate şi afumateNitriţii şi nitraţii sunt aditivi utilizaţi pentru conservare si pentru păstrarea culorii cărnii. Însă o astfel de carne când este gătită, nitriţii şi nitraţii se descompun, de pildă în nitrosamine sau nitrosamide care măresc riscul de dezvoltare a celulelor canceroase.7. Organisme Modificate Genetic (OMG)Alimente care provin din OMG trebuie şi ele evitate.8. Carne gătită la grătarHidrocarburi policiclice aromate (HPA) apar la arderea cărbunelui şi lemnului. Pericolul apare atunci când grăsimea arde cu flacără iar fumul rezultat este deosebit de toxic iar HPA pătrunde în carne.9. Peştii de crescătoriePeştii de crescătorie prezintă un nivel mai crescut de poluanţi chimici decât peştii sălbatici.10. Făina albăGrăunţele de grâu din care provine făina au fost tratate cu fungicide. Plantele au fost stropite cu pesticide şi puse în butoaie şi tratate cu insecticide. Grăunţele sunt supuse la temperaturi înalte iar pentru albirea făinei se foloseşte clor.11. Băuturi carbogazoase şi energizanteleAceste băuturi nu au nicio calitate dinpotrivă, au un nivel periculos de ulei vegetal brominat (un ulei rezistent la foc), aspartam, fructoză în cantităţi mari, zahăr, coloranţi iar cele energizante cantităţi periculos de mari de cofeină.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment