ALIMENTE CHIMICALE

Friday, May 13, 2016

Această substanţă ne curăţă organismul de chimicale. Din ce alimente o luăm

Cercetătorii Universității Liverpool sunt convinși că au descoperit substanța capabilă să prevină și să contracareze efectele dezastruoase ale mâncării procesate asupra creierului nostru, permițând regenerarea celulelor nervoase. Oamenii de știință spun că dietele bogate în acizi Omega 3 ajută creierul să controleze mai bine acea parte responsabilă de hrănire, învățare și memorare. Iar cea mai bună sursă de acizi grași Omega 3 este chiar uleiul de pește. ”Consumul excesiv de zaharuri rafinate...

 Tot mai mulți oameni vorbesc despre omega-3-si pentru un motiv bun. Omega-3 sunt prezente in mod natural substante nutritive care sunt critice pentru sănătatea umană. Ele sunt similare cu vitamine și minerale în care avem nevoie pentru a le consuma, dar ele sunt oaltă categorie de nutrienți, acizi grași .Există trei primari omega-3: ALA, EPA, și DHA. În timp ce acestea sunt toate considerate grăsimi sănătoase , există diferențe mari între cele trei și funcțiile pe care le efectuează în organism. ALA (acid alfa - linoleic) ofera beneficii limitate pentru sanatate. EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic) au fost studiate cel mai mult și au mai multe roluri vitale, susține viața.Consumatoare suficient de EPA și DHA omega-3 este importanta pentru starea generala de sanatate. De exemplu, aport suficient susține sănătatea de inimă, creier, ochi, articulatii, vasele de sânge și mai mult. Ei sprijină starea de spirit sănătos și ne ajută să trăim mai mult. În special, omega-3 sunt critice pentru dezvoltarea normala in timpul sarcinii, in copilarie si adolescenta.EPA și DHA sunt cel mai usor de obtinut de la consumul de apă rece pește cum ar fi somon și ton sau de a lua suplimente purificate realizate din ulei de pește.

       http://www.4women.co/t427005.html    


No comments:

Post a Comment