ALIMENTE CHIMICALE

Friday, July 19, 2019

Ciocolata albă

Ciocolata albă 

Ciocolata albă este o ciocolată confecționată din unt de cacao , zahăr și lapte solid . Ciocolata alba nu contine solide de cacao , care se gasesc in alte tipuri de ciocolata .
Se caracterizează printr-o culoare palidă a fildeșului . Punctul de topire al untului de cacao, singura boabe de cacao componenta de ciocolată albă, este suficient de mare pentru a menține ciocolată albă solidă la temperatura camerei, la fel ca ciocolata cu lapte sau ciocolata neagra .
 Ciocolata alba nu contine solide de cacao (componenta fara grasime din cacao). Solidul de cacao este constituentul primar al ciocolatei conventionale - ciocolata in forma sa bruta, neindulcita. În timpul procesului de fabricație, solidele de culoare a culorii închise ale boabelor de cacao sunt separate de conținutul lor de grăsimi, ca și în ciocolata cu lapte și ciocolată neagră. Ca rezultat, acest unt de cacao este singurul ingredient de cacao din ciocolata alba. Deoarece nu conține substanțe solide de cacao, ciocolata albă conține doar cantități mici de stimulatori teobromina și cafeina .Ciocolata albă poate include arome suplimentare, cum ar fi vanilie . 
Ciocolata albă este ciocolata produsă din unt de cacao, zahăr, lapte, vanilie și alte arome.
Nu conține cacao pudră sau alte preparate din cacao de aceea are o culoare apropiată de alb.

No comments:

Post a Comment