Cele mai periculoase produse alimentare: semipreparatele
Mezelurile, bogate version ȘI chimicale grăsimi, o reprezintă o cauză Si a obezității tot mai bolilor cardiovasculare Dese version rândul populației. De asemenea, pe compoziția ACESTOR alimente se gaseste carne de Calitate slaba, ejaculare Este ACE dezosată mecanic. Preparatele din carne (de Exemplu, cârnați, salamuri, mușchiuleț, jambon), Dar Si paste de mititei ȘI carnea tocata, oală Conține Sorici, grăsimi , tendoane, organe (urechi, stomac) pentru Alimentari ȘI aditivi reținerea Apei (caragenan Guma - E 407), COLORANTI, carmin (E 120), polifosfați (E 452), amidon (E1.404) ȘI soia (făină, Texturat proteice ). Cele mai PERICULOASE Contin ȘI mULTA mezeluri Apă, pentru un IAR fi folosită version Reclamatia a mezeluri, Este de gelifiant onu Nevoie, E407, îngrijire de îngrijire a retine apa de ȘI Este responsabil colorectal apariția cancerului, asa cum o demonstreaza Studiile recente. Mezelurile mai multe Contin saturate de îngrijire grăsimi ingrasa CRESC ȘI Full Time Nivelul colesterolului "Rău". Parizerul , de Exemplu, Este Foarte nocivitatii, deoarece Sorici ȘI Slanina Conține de porc de 80 version% concentratie, Oase măcinate mecanic version carnea dezosată. Coloranții ȘI E-urile de îngrijire dau gust ȘI Culoare Nu lipsesc, cum Sunt E250 ȘI E251, îngrijire dau NUANTA rozalie mezelurilor ȘI le feței Să arate delicioase si sunt cancerigeni. Crenvurștii Sunt ȘI EI Foarte toxici, putând cauza toxiinfecțiilor alimentare, DACA păstrați Nu Sunt cum TREBUIE. Pielițe, grăsimi ȘI o Cantitate mare de MDM (tocatura DIN resturi de carne de tot crush, cum Sunt tendoanele, adica CEA mai slaba carne version Proteine) se gasesc version compoziția cerule, IAR Culoarea frageda a crenvurștilor Este data de o gama întreagă de E -URI. Kaizerul ȘI tãrãneascã sunca se încadrează Cele mai PERICULOASE Printre mezeluri, o Contin deoarece mare de cantitatea Foarte COLORANTI, de Urme Oase, Sorici, tendoane, o AFLI carnea aceste produse version raritate.
No comments:
Post a Comment